Online emberek száma

Csank: A dobogó elérése is nehéz feladat lesz a Fradinak

2014.07.29. 12:45 FTC Admin

post_95807_20120731080151_1406630705.jpeg_550x412

Korábbi edzőnk, Csank János értékelte a Fradi esélyeit a szezonkezdet után. Véleménye szerint túl sok minőségi játékos hagyta el a Fradit, az újak pedig nem olyan technikásak, így a dobogó elérése is nehéz feladat lesz. A Gerára nehezülő teherre is kitért az egykori szövetségi kapitány. 

"Mindig nehéz új csapatot építeni, és hát sok függ az új játékosok minőségétől is. Nem elég játszósak az újak, viszont mindenki, aki elment - kivéve talán Jovanovicot - az volt, és volt bennük lendület, elég, ha csak Leonardót említem, aki nagyon beindult a tavaszra. Sok függ majd Gera Zoltántól. Persze nem a tudásától, mert az megvan, hanem a fizikumától. Nem tudni, milyen lesz a lába. Neki sem lesz könnyű játszani egy új csapatban, a Rijeka ellen azért látszott, hogy erőben nincs még ott, ahol kell. Dinamikusabbnak is éreztem régebben, néha el-eltűnt a mezőnyben, de sok "robbanása" is volt azért. Nagy teher lehet neki, hogy összehasonlítják Leonardóval, bár ebben az összevetésben nem maradna alul a brazillal szemben. A fejjátéka jobb, gólerősebb is a brazilnál. Az problémás lesz a Fradinál, hogy adott esetben előrefelé nem túl kreatívak, hibázgatnak a védekezésben is, sok egyelőre az egyéni hiba, még ha nem is mondanám könnyelműnek őket. Nem elég gyors a csapat, úgyhogy nehéz dolga lesz Thomas Dollnak, még a dobogó megszerzése is nagy kihívás lehet így. Persze még a vb-n is mondták az edzők, hogy meccsről meccsre fejlődik a csapat játéka, ez itt is meglehet, egy hónap alatt is előre lehet lépni. Erőben elvannak, de ha a széleken jobban bontanák a védelmet, sokkal eredményesebbek lehetnének. Radó ilyen szempontból például passzolna a játékukba "

Szólj hozzá!

Címkék: A dobogó elérése is nehéz lehet a fradinak

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencvarosi-rajongok-oldala.blog.hu/api/trackback/id/tr716556573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása