Online emberek száma

Kubatov Gábor az elmúlt hetek kérdéseiről

2014.07.29. 11:56 FTC Admin

kubatov_3_1406627763.jpg_600x393

A Facebookon válaszolgatott a szurkolói kérdésekre.

A Dózsa elleni tesztmeccsről:

Ez egy próbaüzem , kevés emberrel. Ki kell próbáltunk a stadiont működés közben, nehány ezer emberrel. Ezért valamilyen határt kellett szabni. Egyúttal annak a nehány ezer embernek is megköszönjük a munkáját , aki rekord idő alatt felépítette a stadiont… És még egy gondolatot remelem megenged arról, hogy a “Fradi MI vagyunk”. A Fradi nem önök , nem én, nem a játékos , nem az edző , nem a takaritonő , hanem ennek az elegye. Viszonylag nehezen tudná védeni az álláspontját , amikor Kárpáti Gyurika, Magyar Zoltán vagy Lipcsei Peti elé oda állna és ezt a mondatot kimondaná. Mert ők nyilván megkérdeznek öntől, hogy “jól van kisbarátom, ti vagytok a Fradi, de akkor mi kik vagyunk…?”….Gondoltunk arra is, hogy korlátozott számú jegyet adunk el, de elvetettük át ötletet…Ez egy tesztüzem , ahol kisebb kapacitással próbáljuk ki a stadiont és egyben megköszönjük azoknak az embereknek a fantasztikus teljesítményét , akik 14 hónap alatt csodát tettek es felépítettek ezt a stadiont. Nyilván előjönnek majd hibák a teszt közben , azokat az első meccsig kijavítjuk.

A beengedés általános menetéről:

Van egy mondás : régi bűnnek hosszú az árnyéka. Sajnos sokszor előfordult már. Igaza van, változni kellene a rendszernek, a rendezőknek és néhány szurkolónak is. Lassan ez is be fog következni …az új stadionunkban már egészen biztosan!

A Besic-bevételről:

Köszönjük a gratulációt. A játékosért kapott összeg az éves likviditásunkhoz szükséges… az új csapat építésénél már számoltunk ezzel a pénzzel.

A mezről és annak szponzoráról:

Az új mezt hamarosan bemutatjuk, a Mezszponzor még tárgyalás alatt…

A kecskeméti jegyekről:

Nem tudom, hogy ki, mikor, hogyan, miért, kinek és melyik szektorba adott el jegyet. A két klub között van egy hivatalos kommunikáció, ha azt mondják, hogy elfogytak a jegyek, akkor mi kiirjuk, hogy senkinek nem ajánljuk az utazást, mert nincs jegy. Most is ez történt. Picit a kérdése urban legendre sikerült… Valaki látott valamit. Tudja, bízom abban, hogy rosszindulatot nem feltételez rólunk, s picit azt érzem, ha elfogyott jegy miatt valaki nem jut be akkor is mi lennénk előszedve, hogy miért nem szóltunk….

Szólj hozzá!

Címkék: Kubatov Gábor az elmúlt hetek kérdéseiről

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencvarosi-rajongok-oldala.blog.hu/api/trackback/id/tr926556457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása