Online emberek száma

Schürrle: a Fradi remek csapat

2014.08.11. 11:22 FTC Admin

André Schürrle a meccs után nyilatkozott a Fradi.hu-nak.

- Nagyon fontos volt nekünk ez a mérkőzés, különösen azoknak a játékosoknak, akik a világbajnokságon is játszottak. Egy hét múlva kezdődik a Premier League, ezért a felkészülés fontos szakaszában vagyunk. A Fradi remek csapat kiváló játékosokkal, ezért pazar meccset tudtunk játszani ellene. Örülünk, hogy nyertünk, de sokat kell még dolgoznunk. Ami a világbajnokságot illeti, természetesen briliáns volt a torna, hiszen elhódítottuk a trófeát. Három hétig ünnepeltünk, de egy ideje már vissza kellett térni a futballba.

A Chelsea világsztárja a Groupama Arénáról is kiváló véleménnyel volt.
- Gyönyörű a stadion. Nem kedvelem annyira azokat a futballpályákat, amelyekben a közönség messze helyezkedik el a játékosoktól. Itt azonban a drukkerek rendkívül közel vannak hozzánk, így elképesztő atmoszférát tudnak teremteni. A Fradinál ráadásul rendkívül hangosak a fanatikusok.

Szólj hozzá!

Címkék: Schürrle a Fradi remek csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencvarosi-rajongok-oldala.blog.hu/api/trackback/id/tr566594717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása