Online emberek száma

A B-közép nem a Chelsea-t látta volna vendégül a nyitómérkőzésen

2014.08.10. 18:25 FTC Admin

fenykep1640_1407687857.jpg_640x478

Miközben az új Üllői úti arénánál még csak gyülekeznek az érdeklődők a stadionavatóra, a B-közepet alkotó szurkolói csoportok – akik nem értenek egyet a magas jegyárakkal, a túl szigorú beléptetéssel, valamint azzal, hogy nem a Rapid Wiennel játssza a Fradi a nyitó mérkőzést –, a BKV Előre-pályán gyűltek össze. Képek.

 

Nagyjából 2000-2500 szurkoló jelent meg a Rapid Wien és a Ferencváros szurkolóinak mérkőzésén, ők kifejezték nemtetszésüket a Fradi vezetőségeinek döntéseivel. Az eseményre Ausztriából is érkeztek (kb. 250-en), ahol fanatikusok igazi meccshangulatot teremtettek, valamint drapériákon üzentek, terveik szerint nem is mennek át a Chelsea elleni találkozóra, helyette koncerten vesznek részt, amelyen Fradi-dalokat énekelnek.

Szólj hozzá!

Címkék: A B-közép nem a Chelsea-t látta volna vendégül a nyitómérkőzésen

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencvarosi-rajongok-oldala.blog.hu/api/trackback/id/tr156592905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása