Online emberek száma

Várjuk a meccset!

2014.08.05. 17:22 FTC Admin

 

Gary Cahill exkluzív nyilatkozatot adott honlapunknak: a Chelsea válogatott védője kemény meccsre és egyedülálló élményre készül a Groupama Aréna megnyitóján.

Már a Fradi-Újpest öregfiúk mérkőzés, azaz a Groupama Aréna megnyitójának főpróbája is egyedi, nagyon különleges hangulatú esemény volt. És, minden bizonnyal a vasárnapi, Chelsea elleni megnyitóban sem kell csalódnia senkinek, hiszen a világ egyik legnagyobb egyesülete érkezik hozzánk, hogy részese legyen történelmünknek.

 

A mérkőzést pedig nemcsak a Fradinál, a Chelsea-nél is várják már. A londoniak angol válogatott védője, Gary Cahill emlékezetes napra számít. 
- Tudjuk, hogy Magyarország mindig nagyon erős nemzet volt a futball tekintetében, és hogy legendás labdarúgókat adtak a világnak – árulta el Cahill a fradi.hu-nak. - Ezért is nagyon várjuk már, hogy Magyarországra érkezzünk és megnyissuk a Groupama Arénát, ráadásul első csapatként pályára lépni egy teljesen új stadionban, mindig nagyon örömteli és különleges érzés. Reméljük, a szurkolók jól fogják majd érezni magát, és remek szórakozást nyújtunk nekik. 

Arra is van garanciánk, hogy szurkolóink igazi futballmérkőzést láthatnak majd. A Chelsea felkészülésében ugyanis nagy jelentősége van a megnyitónak. 
- Nemcsak az esemény, természetesen maga a mérkőzés is nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen ez az egyik utolsó találkozónk, mielőtt elkezdődik a szezon – folytatta Cahill. - Reméljük, a Fradi elleni mérkőzésre a mostaninál is fittebbek és „élesebbek” leszünk, aminek köszönhetően kiváló összecsapást játszhatunk a zöld-fehérekkel.

Cahill honlapunkon keresztül nemcsak a Fradistákat, hanem a Chelsea-vel szimpatizáló magyar drukkereket is köszöntötte. 
- Örömmel hallottam, hogy Magyarországon nagyon népszerű klub a Chelsea. Emiatt külön is várjuk a stadionmegnyitót, nagyszerű lesz találkozni az ottani drukkerekkel és nekik is megmutatni magunkat.

A Chelsea elleni találkozó jegyárairól, valamint a jegyvásárlás menetéről ITT olvashat.

Szólj hozzá!

Címkék: Várjuk a chelsea elleni meccset

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencvarosi-rajongok-oldala.blog.hu/api/trackback/id/tr826572515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása